Visit us at EWMA 2017 in Amsterdam!

ewma_blog_featured_ewma-blog-featured

Where: Amsterdam RAI, Europaplein 22, NL 1078 GZ Amsterdam, The Netherlands

When: 3 – 5 May, 2017

Find out more about the conference!

UDELEŽBA NA KONFERENCI EUROPEAN WOUND CARE MANAGEMENT ASSOCIATION 2017

Kratek opis operacije:  
 
Operacija je vključevala udeležbo na konferenci European Wound Care Management Association 2017. Konferenca je združila in izobraževala strokovnjake s področja oskrbe ran, ki je eden ključnih segmenov za uporabo Avtomatskega merilnika gleženjskega indeksa. 
 
Namen operacije:
 
Konferenca, katere se je podjetje udeležilo v sklopu operacije, je ponujala znanstvene predstavitve, možnost mreženja in izmenjavo znanj in izkušenj med strokovnjaki s področja oskrbe in zdravljenja ran. Strokovnjaki s tega področja so za podjetje MESI pomembni deležniki, saj je MESI ABPI MD pomemben za diagnostiko pred samim zdravljenjem. Glavni namen je bila predstavitev podjetja in produkta omenjenim strokovnjakom in pridobitev novih poslovnih kontaktov.
 
Finančna podpora:
 
Za izvedbo operacije je bilo podjetje MESI delno sofninancirano s strani Evropske unije. Vrednost sofinanciranja iz Evropskega sklada za regionalni razvoj je znašala 8.000,00 EUR. 
 
Cilji operacije:
 
Cilji operacije so bili naslednji: pridobitev 250 kontaktov potencialnih končnih kupcev, prodaja 100 MESI ABPI MD aparatov končnim kupcem in sklenitev 10 pogodb o poslovnem sodelovanju z distributerji. 
 
Rezultati operacije:
 
Na konferenci smo pridobili 276 kontaktov potencialnih končnih kupcev. Do julija 2017 smo sklenili 4 pogodbe o poslovnem sodelovanju in prodali 17 aparatov končnim kupcem. Realizacija ciljev je predvidena do konca leta 2017.

 

logo_ekp_sklad_za_regionalni_razvoj_slo
spirit_new_logotip prenos

 

« »